Veelgestelde vragen

 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragenVoor wie is dit werk bestemd?

Dit werk is geschikt voor iedereen die e-mails kan lezen en beantwoorden. U dient alleen over een computer en een internetverbinding te beschikken. Dit is de meest ideale manier als u graag thuis wilt werken en toch geld wilt verdienen. Tevens raden wij u aan alle informatie eerst goed door te lezen. Uw inkomsten zullen hierdoor enorm toenemen.

Hoe kan ik mij aanmelden voor dit werk?

U kunt meteen beginnen door het startpakket hier te downloaden.

Eenmalige kosten voor slechts €19,77. Deze bijdrage is bedoeld om u te voorzien van een volledige handleiding en de benodigde materialen en voorbeelden om e-mails te verwerken om direct geld te verdienen. U heeft geen maandelijks terugkerende kosten.

Kan ik de kosten ook verrekenen met mijn verdiensten?

Nee, dat is in strijd met onze bedrijfsreglementen. Tevens is het ook niet eerlijk tegenover de andere leden die deze kosten wel hebben voldaan.

Hoeveel mails ontvang ik per dag?

Dat is voor een ieder verschillend, omdat u zelf bepaalt hoeveel tijd u wilt besteden aan deze thuiswerkbaan. Gemiddeld ontvangen de meeste mensen tussen de 5 à 10 e-mails per dag. Nogmaals, deze thuiswerkbaan is afhankelijk van uw eigen ambitie en de tijd die u hiervoor wilt uittrekken.

Op welke wijze zal ik de e-mails ontvangen?

Door het stap voor stap systeem zult u automatisch de e-mails in uw e-mail inbox ontvangen. U hoeft geen mensen lastig te vallen om e-mails te ontvangen.

Wat is de inhoud van de e-mails?

Deze e-mails zijn afkomstig van mensen die informatie aanvragen. Deze e-mails gaan nimmer over seks of het beantwoorden van vragen op dat gebied, illegale of bij de wet verboden goederen. U hoeft geen kennis te hebben van deze onderwerpen. U hoeft alleen de vragen te beantwoorden en de e-mails te verwerken met behulp van onze uitgebreide informatie en instructies, die u van ons in het startpakket heeft ontvangen.

Hoeveel tijd heb ik nodig om een e-mail te beantwoorden?

Het beantwoorden van een e-mail zult u doorgaans in 5 à 15 minuten kunnen doen, afhankelijk van de hoeveelheid vragen die worden gesteld. Meer tijd heeft u echt niet nodig.

In welke taal is het startpakket en de e-mails?

De taal is Nederlands.

Wanneer krijg ik uitbetaald?

U wordt direct uitbetaald voor elke verwerkte e-mail. Het maakt niet uit waar u bent of woont. Deze bijverdienste is wereldwijd mogelijk. Het is dus mogelijk dat u meerdere keren per dag geld ontvangt op uw rekening.

Ben ik verplicht om dagelijks een minimum aantal e-mails te verwerken?

Nee, u bepaalt zelf wanneer u werkt. Er is geen deadline voor het aantal te verwerken e-mails en er is geen baas die u in de gaten houdt.

Hoe kan ik stoppen met dit werk?

U kunt op elk gewenst moment stoppen met dit werk. Er zijn geen verplichtingen die u moet nakomen.

Hoe weet ik zeker dat dit thuiswerkconcept echt werkt?

Dit concept is succesvol bewezen. Met dit thuiswerkconcept kan iedereen bijverdienen. Elke verwerkte e-mail wordt direct uitbetaald. Gegarandeerd! Het maakt niet uit waar u werkt of woont, dit programma is wereldwijd mogelijk. U ontvangt dus meerdere keren per dag geld op uw rekening, waardoor u niet een maand op uw inkomen hoeft te wachten. Met een beetje inzet zult u en kunt u bijna niet ontevreden zijn. Dit thuiswerk doet echt wat het belooft.

Download nu hier het startpakket en begin vandaag geld te verdienen

Wat zijn de voordelen van dit thuiswerk

 • u heeft geen diploma’s, werkervaring of iets dergelijks nodig
 • u bepaalt uw eigen werktijden
 • u kunt op elk gewenst tijdstip geld verdienen door het verwerken van e-mails
 • u werkt waar en wanneer u maar wilt; geen lastige baas waar u naar moet luisteren
 • u heeft geen deadline om een bepaald minimum per uur aan e-mails te verwerken
 • u werkt op uw eigen tempo
 • er is geen limiet voor het verwerken van e-mails, omdat u zelf bepaalt hoe hard u wilt werken
 • u hoeft geen grote investeringen te doen voordat u geld gaat verdienen. Wij vragen slechts een eenmalige vergoeding van €19,77 voor het startpakket en u kunt onmiddellijk aan de slag en verdient dus ook meteen geld
 • directe uitbetaling voor elke verwerkte e-mail. Gegarandeerd!

Wat voor e-mailadres moet ik gebruiken voor de te verwerken e-mails?

U dient ten allen tijde over een eigen e-mailadres te beschikken, waarop u de e-mails kunt ontvangen en beantwoorden. U kunt gebruik maken van hotmail, gmail, yahoo, windows live of uw huidige e-mailadres.

Is deze bijverdienste te combineren met mijn huidige baan?

Dit thuiswerk is heel simpel te combineren met uw huidige baan, omdat u immers zelf bepaalt wanneer u wilt werken. Ook al heeft u maar twee uur per week de tijd of wilt u ’s nachts werken, dan is dat geen probleem.

Moet ik belasting betalen?

Ja. Dit is geen zwart werk, maar een legale mogelijkheid om iets extra’s bij te verdienen. Het bedrag dat u dient te betalen is afhankelijk van wat u verdient. Het is voor ieder individu verschillend, omdat ook de gezinssamenstelling bij vele mensen afwijkt.

Hoe word ik uitbetaald?

 • Indien u ervoor kiest om uw inkomsten via PayPal te ontvangen, dan kunt u een PayPal account aanmaken. Dat kan snel en eenvoudig en het is bovendien gratis. Deze inkomsten komen dan binnen op uw PayPal account, die u dan kunt overschrijven naar uw bankrekening wanneer u dat wenst.
 • U kunt uw inkomsten natuurlijk ook op uw bankrekening laten bijschrijven.

Kan ik dit werk overal uitvoeren?

Natuurlijk, door gebruik te maken van ons uniek thuiswerkconcept, kunt u vanuit elke gewenste locatie (wereldwijd) geld verdienen door e-mails te verwerken via internet.

Moet ik direct beginnen met e-mails te verwerken als ik het startpakket geb gedownload?

Nee, u kunt starten wanneer u dat wenst. Wij raden u wel aan alle informatie goed door te lezen voordat u begint. Uw inkomsten zullen hierdoor flink toenemen.

Wat kan ik verdienen?

Dat is afhankelijk van uw eigen inzet. Hoe meer u werkt, des te meer e-mails u kunt verwerken. Uw inkomen is virtueel onbeperkt en hangt volledig af van uw eigen ambitie en de tijd die u aan het programma wilt besteden. Er is geen limiet voor het verwerken van e-mails. Houdt u er wel rekening mee, dat u niet binnen 2 dagen miljonair wordt, want dat is niet het geval. Houdt u zich aan realistische verwachtingen. Met deze verdienste is het voor een ieder mogelijk om €100,- tot €500,- of meer per week bij te verdienen, afhankelijk natuurlijk van het aantal e-mails dat u verwerkt.

Download vandaag nog het Startpakket

U kunt dan direct beginnen met e-mails te verwerken en extra geld bij te verdienen

JA!!

Ik ben overtuigd en wil graag geld verdienen.

Ik word voor elke verwerkte e-mail direct betaald met €30,-. Gegarandeerd.

Dit is niet alleen een belofte, maar ook een garantie.

Voor dit geweldige systeem, om te kunnen bijverdienen, vragen wij u een eenmalige vergoeding van slechts €19,77 (Aanbieding!! Normale prijs is €60,-) voor het startpakket. Deze bijdrage is bedoeld om u te voorzien van een volledige handleiding en de benodigde materialen, instructies en voorbeelden om e-mails te verwerken om direct geld te verdienen.

U hebt in principe helemaal niets te verliezen of misschien nog wel veel meer als u het niet probeert.

Onthoud

Er is geen limiet voor het verwerken van e-mails.

Dit systeem is succesvol bewezen.

Mega-Aanbieding

Download nu het startpakket voor 24.00 uur vanavond en profiteer direct van onze tijdelijke en beperkte aanbieding van slechts €19,77 (normaal €60,-). U krijgt dan onmiddellijk een link op het e-mailadres dat u heeft opgegeven in het betaalscherm, zodat u het startpakket direct kunt downloaden.

Download startpakket